Dienstverlening

Hieronder vindt u een greep uit onze uitgebreide dienstverlening.
Dit wordt nog verder uitgewerkt op dit moment.

VvE leden advies

Als VvE lid loopt u tegen zaken aan zoals hoe zit het met mijn rechten, plichten en verantwoordelijkheid als lid. DM VvE Advies helpt u op weg met uw vragen op dit vlak.

Het meeste kunt u al vinden onder de knop Veelgestelde vragen. Voor advies op maat of voor een specifieke vraag kunt u contact opnemen met 1 van onze adviseurs.

Bij advies op maat moeten onze adviseurs zich inlezen in uw situatie en de situatie van de VvE. Dit kost tijd en hiervoor vragen wij een vergoeding bij onze prijzen kunt u zien wat het kost.

De mogelijkheid bestaat om bij u langs te komen en u ter plekke te adviseren. Ook kunt u met meerdere leden tegelijk gebruik maken van deze dienst.

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden daar de maandelijkse VvE bijdrage al genoeg kost voor u.

Statuten & Reglementen

Wij helpen u graag bij het begrijpen van de statuten en reglementen die op u van toepassing zijn.


Ook kunnen wij adviseren als een bestuurder, grooteigenaar of beheerder zich niet houdt aan de aktes, statuten en reglementen. Welke stappen u kunt ondernemen. Dit kan gaan over de splitsingsakte maar ook over het huishoudelijk reglement bijvoorbeeld.

Een hoop van deze zaken staan al uitgeschreven op de pagina Veelgestelde vragen.

Echter kan u een specifieke vraag hebben en daarmee helpen we u graag. We moeten ons alleen wel specifiek inlezen op en dit kost tijd hiervoor vragen wij een vergoeding. De prijzen vindt u terug op onze prijzen pagina.

VvE Klachtenloket

Ons klachtenloket kunt u 24 uur per dagen bereiken via het klachten contact formulier op de pagina Klachtenloket. Wat wij met de klachten doen kunt u daar uitgebreid lezen.
Met welke klachten kunt u terecht? Wan prestaties van VvE Beheerders, bestuursleden die dictator spelen, technisch beheerders die slecht werk leveren, aannemers die slecht werk leveren, klachten over VvE Software pakketten maar ook grooteigenaren die een meerderheid van stemmen heeft en daar misbruik van maakt. Er zijn natuurlijk nog veel meer typen klachten. Meld ze gerust!

Raad van Commissarissen

Bij de meeste VvE`s is er in de Splitsingsakte een artikel opgenomen dat heet Raad van Commissarissen. Soms wordt het anders genoemd. Deze raad houdt in het kort gezegd toezicht op naleving van de statuten en reglementen door alle partijen die betrokken zijn binnen een VvE. Daarnaast adviseert de raad het bestuur en de vergadering waar nodig. DM VvE Advies biedt de mogelijkheid een adviseur als kandidaat voor deze raad aan te leveren. Vanuit dat punt kunnen wij uw VvE nog beter ondersteunen. Toetreden als commissaris en het instellen van een Raad van Commissarissen gebeurd tijdens de ALV. Wij kunnen u helpen door u te vertellen hoe dit aan te pakken. Aan deze dienstverlening zijn kosten verbonden op de prijzen pagina vindt u deze kosten.

Close Menu