Recensies

Hieronder een aantal recensies van mensen die al gebruik hebben gemaakt van een van onze diensten.
Heeft u ook gebruik gemaakt van onze diensten en is het u bevallen? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Ook als u klachten over ons heeft vernemen wij deze graag en zullen graag een oplossing voor uw vinden.

Ik kocht mijn eerste huis, een appartement en bij de verkoop kreeg ik te horen bij de notaris over de Vereniging van Eigenaars. Ik kreeg een berg documenten meegestuurd. Op internet vond ik wel veel informatie maar ongeordend. Middels deze zoektocht kwam ik DM VvE Advies tegen en zij hebben mij fantastisch geholpen. Ik kom wellicht nog terug bij ze omdat er toch wat dingen niet goed gaan binnen mijn VvE. Dank!
Esther
VvE Lid
DM VvE Advies heeft mij geholpen als VvE lid. Ik had een appartement gekocht en wilde bij de eerste ALV die ik ging bijwonen weten waar ik op moest letten. Ik ben goed bijgestaan en heb kritische vragen kunnen stellen.
depositphotos_143075501-stockvideo-silhouet-portret-van-jonge-vertrouwen
Evelien
VvE Lid
Wij hebben DM VvE Advies ingeschakeld bij een probleem binnen onze VvE. Een groot eigenaar die zijn macht misbruikt bij het nemen van besluiten. En een beheerder die fungeert als bestuurder zonder een van ons eigenaren toe te laten tot het bestuur. Een slager die zijn eigen vlees keurt... dat kan toch niet?! Toch? Wij wisten niet goed waar we moesten beginnen. Een adviseur is langs geweest bij ons en in een open gesprek heeft zij een stappenplan uitgezet. Daarnaast heeft zij voor ons een brief opgesteld die wij naar het bestuur hebben kunnen sturen. We wachten nog op hun reactie.
stacks_image_92
Leden VvE in Noord-Holland
VvE leden
Als aanstaand bestuurslid had ik vele vragen. En wist ik eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Door de adviezen van de website en de persoonlijke toelichting op een aantal van deze punten door Daniëlle kon ik vol goede moed beginnen aan mijn bestuurdersrol.
Henry
VvE bestuurder (algemeen bestuurslid)
Close Menu